Fericirea - un stil de viață sănătos

Ce înțelegi prin „speranța de mai bine”? Ce simți că lipsește din viața ta? Ce ai și te face fericit?

Într-o zi, prietena mea, Cristiana, mi-a spus: „Fericirea e ceva abstract.”

Wow… Toți oamenii vor să fie fericiți!

Asta înseamnă că toți „fugim” după ceva ce nu e concret? „Alergăm zi de zi”, sperând să găsim ceva ce nu e măsurabil, bine definit? Oare așa să fie?

În discuția cu prietena mea, aceasta a continuat autoanaliza și mi-a spus: „Fericirea e ceva ce nu pot descrie în cuvinte. E ca o căldură ce iese din piept și urcă spre corzile vocale, construind note muzicale.”

Atunci am înțeles că, pentru a fi fericită, am nevoie să descopăr ce reprezintă fericirea pentru mine. Și, în călătoria mea spre definirea fericirii, mi-am dat seama că… fericirea este o alegere. Acea alegere care ne împinge spre identificarea și eliminarea credințelor limitative. Credințe care ne blochează, care ne țin pe loc și care, în anumite momente, ne determină să ne autosabotăm.

Mi-am amintit, apoi, ce am citit într-o carte: „Oricine poate găsi fericirea. Fericirea este viața. Fericirea ești tu.”.

Cum poți găsi fericirea?

În sfârșit, am mai descoperit un lucru despre mine: căutând fericirea, ratam momentele care mă făceau cu adevărat fericită. Și asta pentru că nu aveam o definiție clară a fericirii. În plus, am conștientizat că mă axam pe ceea ce mă nemulțumea la viața mea, la mine sau la cei din jur. Ție ți s-a întâmplat vreodată? Dacă da, cu siguranță știi despre ce vorbesc.

Am analizat intens ce mă nemulțumește la mine, la viața mea, ce nu îmi convine, ce mi-aș dori mai mult și acum știu cum arată fericirea pentru mine. Acum sunt conștientă de prezența ei în viața mea și asta mă ajută să mă opresc din drum pentru a mă bucura de ea.

De curând am făcut și un sondaj despre fericire pe facebook. Iată concluziile: Sunt oameni ce înțeleg prin fericire stare de exaltare sau entuziasm. Alții asociază fericirea cu zâmbetul, echilibrul, pacea, liniștea, sănătatea lor și a familiei. Sunt și persoane ce numesc fericire lipsa necazului.

Pentru tine ce este fericirea?

Vino să aflăm împreună în cadrul programului FERICIREA – UN STIL DE VIAȚĂ.

Îți garantez că vei descoperi ce resurse ai pentru a transforma fericirea într-un adevărat partener de drum în călătoria vieții tale.

În plus, vei identifica pașii mici pe care îi ai de parcurs pentru a elimina, pentru a schimba acele lucruri care te nemulțumesc la viața ta.

Cred în tine și îmi doresc din tot sufletul să faci parte din acest program, așa că, am o ofertă specială:

Valoarea programului este 825 lei. Eu îți ofer ACUM accesul la program cu NUMAI 325 lei.

Grăbește-te! Înscrie-te ACUM, pentru a profita de această ofertă unică.

Tu aloci timp, energie și bani pentru propria fericire, iar eu, îți ofer și un CADOU: 1 sesiune individuală în cadrul căreia să descoperi cum poți depăși actualele provocări pe care le ai.

Alege să participi la program și să fii una dintre cele 10 persoane care alocă timp, energie și bani pentru găsirea propriului drum în viață, pentru găsirea FERICIRII.

Timp de 5 săptămâni, vei face pași intenționați, transformând fericirea într-un stil de viață!

Nu uita: îți ofer acum accesul la program cu NUMAI 325 lei și o sesiune individuală CADOU.


Nu există răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.